About us

Vi är ett familjeägt företag som sedan 2015 har drivet en koreansk restaurang (GEREGE) i centrala Malmö och nu driver Nandin Kimchi AB som tillverkar fermenterade grönsaker, huvudsakligen Kimchi. Vår kimchi, som vi har namnget Nandin, tillverkas från grunden uppåt på traditionellt koreanskt sätt i vår IP Livsmedel Certifierade fabrik i Lund. Den är fermenterad, ej pastöriserad och utan tillsatser och innehåller levande mjölksyrabakterier.

Vi fermenterar två olika sorters kimchi av noggrant utvalda råvaror, där vi använder oss av koreanska chiliflingor (gochugaru) och lokala ingredienser. Den ena är en premium kimchi smaksatt med fisksås medan den andra är en vegansk variant (utan fisksås). Utöver kimchin tillverkar vi också syrade morötter och surkål.

I dagsläget säljer vi vår kimchi på ICA butiker i Malmö, Lomma, Lund, Stockholm samt samarbetar med Frukt & Grönsakshallen (restaurang grossist). Produkterna kommer i glasburkar och finns i tre olika storlekar: 350 gr (som säljs på ICA butiker), 1 kg och 2kg (till restaurang och storköket).

Vill du veta mer om oss eller samarbeta med oss? Kontakta oss via info@nandin.se